CATALÀ | CASTELLANO

Qui som?

L’any 1976 un grup de malalts alcohòlics que seguien tractament en la Unitat d’Alcohologia del Hospital Clínic de Barcelona van sentir la necessitat de crear una associació.

Aquesta associació, l’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de l’Hospital Clínic  (ARHC), va ser l’inici d’un moviment associatiu que crearia una sèrie d'associacions de malalts alcohòlics rehabilitats en diverses ciutats de Catalunya.

Uns anys després, aquestes associacions van decidir crear el Secretariat d'Associacions d'Alcohòlics Rehabilitats, el qual posteriorment es va convertir en el que avui coneixem com Federació Catalana d'Alcohòlics Rehabilitats (FCAR).

En l’actualitat, són disset les associacions que formen part de la Federació Catalana, i esperem que amb el temps aquest nombre augmenti, i que se’ns reconegui que som una organització que dóna acollida a tots els malalts alcohòlics que necessitin la nostra ajuda, el nostre suport sense condicions i la nostra solidaritat cap a ells i els seus familiars.

La Federació Catalana d'Alcohòlics Rehabilitats (FCAR) forma part de la "CONFEDERACION DE ALCOHOLICOS, ADDICTOS EN REHABILITACIÓN Y FAMILIARES DE ESPAÑA" (CAARFE)